Torku Döner Yapıcı Şubesi Açıldı

Lezzetini doğallığından, bereketini ise toprağından alır, Torku… Topraktan çatala kadar uzanan serüvenimizde, Anadolu’nun bilgeliğini ve imece kültürünü hissedersiniz. Et ve et ürünlerinden, süt ve süt ürünlerine; unlu mamullerden, şeker ve şekerlemelere; çikolatalardan, dondurulmuş ürünlere; bitkisel yağlardan; meyve sularına; sirke ve soslardan, bulgur ürünlerine kadar en geniş ürün yelpazemizle biz Anadolu’yuz, biz Torku’yuz…



İçinizden biriyiz…

Emek üretim sevdamıza yol oldu, tarlalar, çiftlikler hayat doldu.
Verimini bereketine, emeğini Anadolu’ya sığdırıyoruz.

Gıda sektöründe 1954 yılından itibaren faal olan ve 2008 yılından buyana ürettiği şekeri, mamul ürün haline getirip Torku markasıyla son tüketiciyle buluşturan ve her geçen gün raflardaki ürün sayısını arttırıp, yerini büyüten Konya Şeker, 2013 yılında üretime başlattığı tek kampüs içinde dünyanın en büyük et süt entegre tesisi Panagro’da yetiştirilme süreci dahil kontrollü üretim ile temin ettiği besilerden ürettiği ve özenle işlediği etlerle hazırladığı döneri de 2018 yılından itibaren kendi işlettiği döner lokantalarında tüketici ile buluşturmaya başlamıştır.
Tohumun, toprağa düşmesiyle başladı bu serüven.

Nicedir bu topraklarda yaşıyor, tohumuna sevgiyi ve doğallığı katıyoruz.

Panagro’nun üretime başlaması ile birlikte aralarında zincir döner markalarının da olduğu çok sayıda dönerciye istedikleri özelliklerde sarılmış ve pişirilmeye hazır döner tedarik eden Torku’nun, tanınmış döner ustalarının önerileri ve yemek tadımcılarının lezzet testinden geçirerek hazırladığı döneri tüketici ile buluşturan Torku Doğrudan Döner Lokantaları, Tüm şubeleri aynı özelliğe sahip olacak şekilde konsept lokanta olarak tasarlanmış, ferah, rahat ve nezih bir ortamda yemeklerini zamana yayarak yemek isteyenlere servis döner seçeneği sunarken zamanı kısıtlı olanlara da hızlı yemek yiyebilecekleri seçeneklerle hizmet vermektedir.

Tarladaki hasat zamanları, çiftçilerimizin coşkusuyla harman oldu.

Huzurla ektiğimiz tarlaların bağrında, omuz omuza mutluluğu biçiyoruz.
Tüm ürünlerimiz doğa dostu fabrikalarımızda gerçek lezzeti buldu.
Sevgiyle ürettiklerimizi ilmek ilmek kendi fabrikalarımızda işliyoruz.

Torku Doğrudan Döner Lokantalarında dönerin yanında servis edilen şalgam suyu, üzüm, nar, elma suyu, kızarmış patates, bulgur pilavı, domates gibi ürünler de yine Konya Şeker’in tohumundan hasadına kadar kontrollü ürettirdiği ürünlerden yine Konya Şeker’in üretim tesislerinde üretilirken, dönerin yanında olmazsa olmaz olan ayran ise Panagro’nun sertifikalı üreticilerinden temin edilen üst kalite sütlerden geleneksel metodlarla Panagro Et-Süt Entegre Tesislerinde ambalajlı ürün olarak hazırlanmaktadır.

Anadolu, özlediği lezzetlere Torku’yla kavuştu.
Çünkü Torku’nun lezzeti doğallığından, bereketi toprağından...

TORKU DOĞRUDAN DÖNER’İN ÖZELLİKLERİ;

Torku Doğrudan Döner Lokantaları, Karaman, Konya Mevlana Caddesi, Konya Zafer ve Ankara Mithatpaşa Caddesi’nden sonra bugün açılan Konya Yapıcı İş Merkezi Şubesi açılıyor. Yakın zamanda hizmete açılacak olan Ankara Cebeci Şubesiyle birlikte Torku Doğrudan Döner Lokantalarının sayısı giderek artacak.
Torku Doğrudan Döner Lokantaları, Tüm şubeleri aynı özelliğe sahip olacak şekilde konsept lokanta olarak tasarlanmış, ferah, rahat ve nezih bir ortamda yemeklerini zamana yayarak yemek isteyenlere servis döner seçeneği sunarken zamanı kısıtlı olanlara da hızlı yemek yiyebilecekleri ekmek-dürüm arası döner seçenekleriyle hizmet vermektedir.
Torku Doğrudan Döner Lokantalarında tüketiciyle buluşturulan dönerler, 2013 yılında üretime başlayan tek kampüs içerisinde dünyanın en büyük et ve süt entegre tesisi olan Panagro’da üretilmektedir.
Torku Doğrudan Döner’in en büyük farklarından biri ise büyük ve küçükbaş besilerin yetiştirilme sürecinde de kontrollü üretim gerçekleştirmesi. Yeminden suyuna kadar besilerin yetiştirilmesini gözetim altında tutan Panagro, tüm süreçte veteriner kontrollerini de gerçekleştiriyor.
Besiden döner tezgahına kadar kontrollü bir aşamadan geçen Torku Döner, 7/24 veteriner kontrolünde özel rasyonlu yemlerle yetiştirilen AB standardındaki çiftliklerde yetişen besilerden elde edilen etlerle döner ustaları tarafından Panagro’daki döner mutfağında hijyenik ortamda hazırlanıyor.
Torku markasıyla üretimi yapılan dönerler, tüketiciyle buluşmadan önce tanınmış döner ustalarının ve yemek tadımcılarının testinden geçmiş ve yine tanınmış gurmelerin onayından sonra servise açılmıştır.
Torku Doğrudan Döner Lokantaları’nda ürünler, tüketicinin damak zevkine göre üretilmiş ve özel soslarla marine edilmiş ve 3 gün bekletildikten sonra tüketiciyle buluşturulmuştur.
Döner severlerin damak zevkine uygun olması, tadının lezzetli olması, doğallığı ve kalitesiyle ön plana çıkan Torku dönerleri, yumuşak olması için içerisinde % 20-30 oranında kuzu eti barındırmaktadır.
 Torku Doğrudan Döner Lokantalarında dönerin yanında servis edilen şalgam suyu, üzüm, nar, elma suyu, kızarmış patates, bulgur pilavı, domates gibi ürünler de yine Konya Şeker’in tohumundan hasadına kadar kontrollü ürettirdiği ürünlerden yine Konya Şeker’in üretim tesislerinde üretilmiştir.
Dönerin yanında olmazsa olmaz olan ayran ise Panagro’nun sertifikalı üreticilerinden temin edilen üst kalite sütlerden geleneksel metodlarla Panagro Et-Süt Entegre Tesislerinde ambalajlı ürün olarak hazırlanmaktadır.
Yoğun, stresli ve zamanın yetmediği modern hayatın en sağlıklı besinlerinden birisi olan döner, Torku standardıyla bambaşka bir lezzete bürünüyor.
Torku Doğrudan Döner; farklı konseptiyle, sunumuyla, göz doyuran porsiyonları ve fark yaratan soslarıyla doyumsuz bir tada dönüşüyor.
“Lezzeti Zirvede, kalitesi ve Doğallığı Garantide” sloganıyla üretim yaparak, tüm mamul ürünlerinde olduğu gibi tüketici sağlığı ve doğallığı ile hijyeni önceleyen Torku Doğrudan Döner kalite ve lezzetten de taviz vermiyor.